Véronique De Kock één maand na auto-ongeluk met spoed opgenomen in ziekenhuis: “Zo banaal was dat accident zo te zien niet”

Véronique De Kock (47) raakte vorige maand betrokken bij een verkeersongeval in Wommelgem. Terwijl ze wachtte aan een rood licht, reed een andere bestuurder achteraan in op haar wagen. Aanvankelijk leek het erop dat de voormalige Miss België, op een paar kleine klachten na, niet veel had overgehouden aan de botsing. Maar vier weken later blijkt het verdict toch enigszins zwaarder uit te vallen. “Nooit durven dromen dat een whiplash zoveel uitstraling en pijn zou geven”, schrijft de presentatrice vanuit een ziekenhuisbed.

wvb

Op 14 maart reed een wagen achteraan in op de auto van Véronique De Kock terwijl ze in Wommelgem aan stoplichten stond te wachten. Vlak na het ongeval had ze enkel last van een stijve nek. Ruim een maand na de feiten werd De Kock woensdagavond met spoed opgenomen in het ziekenhuis met hevige nekpijn.

“Na een vrij ‘banaal’ auto-accident, blijkbaar na de MRI nu toch twee hernia’s in mijn nek. We kunnen beter een klantenkaart nemen in het ziekenhuis. Vanavond met Maxou naar de spoed...”, meldt de ex-miss op haar Instagram Stories. “Zo banaal was dat auto-accident zo te zien niet. Nooit durven dromen dat een whiplash zoveel uitstraling en pijn zou geven.”

© Instagram Véronique De Kock

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen