Giphy
Volledig scherm
© Giphy

QUIZ. ‘The White Album’ wordt 50: hoe goed ken jij de plaat van The Beatles?

MuziekVandaag blaast ‘The White Album’ 50 kaarsjes uit. Tijd om je kennis over de iconische plaat van The Beatles eens te testen. Alleen échte kenners slagen in de onderstaande quiz!

5 reacties

  • Geert Verbrugghe

    5 jaar geleden
    Er staan werkelijk schitterende nummers op the white album, daartegenover staat dat het merkbaar is dat de Beatles geen hechte band niet meer met elkaar hadden en er veel persoonlijke nummers op de plaat staan. Toch een steengoede plaat.
  • Youssef DE WITTE

    5 jaar geleden
    Heb ze gehad, maar foetjsie
  • Dick van Aggelen

    5 jaar geleden
    Ik heb in totaal een stuk of zeven, mono, stereo uit 1968. Met de zwarte binnenhoes. Paar stereo uit latere tijd en natuurlijk een paar CD's
  • Stephaan Van den Broeck

    5 jaar geleden
    ik ben fan, maar hun witte vind ik persoonlijk hun minste. Geef mij maar Rubber Soul en Sgt Peppers
  • censor

    5 jaar geleden
    Heb die zelf, origineel !
  1. KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereerste Sportpaleisconcert af
    Muziek

    KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereer­ste Sportpa­leis­con­cert af

    Maanden heeft ze zich voorbereid, maar nu is D-day aangebroken voor Camille. De zangeres is om 14u begonnen aan haar allereerste Sportpaleisconcert voor meer dan 62.000 uitbundige fans, bestaande uit jong en oud. Met haar ‘Magie’-show zal ze nog drie keer in de concerttempel optreden. Starten deed ze uiteraard met het nummer ‘Magie’, nadat ze uit de lucht kwam neerdalen in zilveren laarzen, gevolgd door ‘Vergeet de tijd’. In de video hierboven zie je de eerste beelden van Camilles Sportpaleis-debuut.
  2. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”