Aquaman verbreekt alle records.
Volledig scherm
Aquaman verbreekt alle records. © Warner Bros

‘Aquaman’ verbreekt record van ‘Avengers: Infinity War’

FilmDe film ‘Aquaman’ verbrak zopas het ticketrecord van ‘Avengers: Infinity War’. Het gaat om het grootste aantal op voorhand verkochte cinematickets in 24 uur tijd. 

5 reacties

  • Steven van Soom

    5 jaar geleden
    Wonder woman was al van uitstekend niveau, ben benieuwd naar Aquaman ook al is dit niet mijn favoriete personage in tegenstelling tot wonder woman, Scarlett witch en black widow
  • Hans Engelen

    5 jaar geleden
    Zolang Momoa speelt is het goed voor mij, die vent is gewoon geweldig in dit soort rollen. Hij was een van de beste toevoegingen aan Stargate Atlantis ever.
  • Ben Kenobi

    5 jaar geleden
    Maar is het wel een goede film?
  • Bart Spruyt

    5 jaar geleden
    Er wordt te losjes omgegaan met de naam Marvel in dit artikel. Inderdaad Infinity War en Venom zijn beide van origine Marvel(comics), maar er is een zeer duidelijke distinctie tussen productiestudios Marvel Studios en Sony. Dat Venom niet zo goed presteerde is duidelijk te wijten aan Sony zelf. Ben wel blij dat Aquaman toch weer goed presteert dat weer meer hoop biedt aan het DC Extended Universe.
  • Wendy Warens

    5 jaar geleden
    Dat is omdat Geoff Johns zich eindelijk heeft bemoeit met de DC films en ze met deze film een nieuwe start nemen en dat is er aan te zien. Voor het eerst in tien jaar heb ik interesse in een DC film en ik niet alleen. Het heeft lang genoeg geduurd ondertussen en Aquaman ziet er geweldig uit. Star Wars onder water.