Rijmenam - Bonheiden B

Vierde Provinciale D Antwerpen

Rijmenam wint na knappe comeback

Bonheiden B heeft de uitwedstrijd tegen Rijmenam tot de rust gecontroleerd en kwam op een 0-1 voorsprong. Rijmenam draaide het duel echter om en won met 2-1.

Kort voor de rust nam Bonheiden B de leiding toen Karel Vermeulen scoorde. William Peeters maakte in de 67ste minuut gelijk namens Rijmenam. Bonheiden B moest met tien man verder nadat Daan Van Damme in de 69ste minuut van de scheidsrechter zijn tweede gele kaart ontving. Het beslissende doelpunt voor Rijmenam werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Mohamed El Makrini.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Rijmenam twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Bonheiden B één gelijkspel en vier nederlagen heeft. De nederlaag was voor Bonheiden B de negende nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 45' Vermeulen 0-1, 67' Peeters 1-1, 87' El Makrini 2-1.

GELE KAARTEN: 56' Van Damme (Bonheiden B), 58' Heldens (Bonheiden B), 60' De Preter (Bonheiden B), 64' Wellens (Rijmenam), 71' Hamdaoui (Rijmenam), 71' Vermeulen (Bonheiden B), 76' Vermeylen (Rijmenam), 95' Vrancken (Rijmenam).

RODE KAART: 69' Van Damme (Bonheiden B).