“Dit is weggegooid geld”: kandidate haalt 20.000 euro uit groepspot in ‘Big brother’

Een (financiële) kater in ‘Big brother’. Bij de nominaties kocht een kandidate zich vrij met geld uit de groepspot. En geen klein beetje: de Nederlandse Ashley (33) maakte het prijzengeld meteen 20.000 euro lichter.

Donderdagochtend werden vier Big brother-kandidaten genomineerd om het huis te verlaten: Ashley, Karen, Randy en Jimmy. Ashley kocht haar nominatie af. Daardoor verdween 20.000 euro uit de groepspot. Ashley is bijgevolg niet meer genomineerd en is minstens nog een week safe. Karen, Randy en Jimmy zitten wel nog in de gevarenzone.

Al van bij de start maakte Ashley duidelijk dat ze maar één doel heeft: Big brother winnen en met het prijzengeld naar huis gaan. Ze zou geen moeite hebben met het manipuleren en nomineren van medebewoners. Tot dusver viel dat niet in goede aarde: Ashley kreeg al meerdere nominaties en werd als eerste weggestemd. Met een gelukje keerde ze terug, nadat een andere bewoner besliste om te stoppen.

Dat ze nu zelf een stevig bedrag uit haar begeerde prijzenpot haalde, kunnen de andere spelers maar matig appreciëren. “Dit is gewoon geld weggooien”, klonk het donderdagochtend. “Nu heeft ze weer alle aandacht.” Met tranen bij Ashley tot gevolg.

LEES OOK.Haatberichten doen Doriana niets na exit uit ‘Big brother’: “Mensen worden emotioneel als ze me zien”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER