Borgerhoutse CD&V’er niet verkozen dankzij origineel campagnefilmpje, maar hij wint er wel andere verkiezing mee

“Goeie gast in de nacht, goeie gast overdag. Stem op Soufiane, da’s tenminste gene spast.” Met zijn aanstekelijke nummer heeft Soufiane Amrani (CD&V) uit Borgerhout geprobeerd om verkozen te geraken in de districts- en gemeenteraad. Dat is niet gelukt, maar hij heeft er wel een andere verkiezing mee gewonnen: die van Humo’s Gouden Campagnevideo.

jvo

Voor de wedstrijd zocht Humo de zes meest markantste campagnefilmpjes uit. Terwijl de andere video’s het vooral moesten hebben van tenenkrullende acteerprestaties die op de lachspieren werkten, was het nummer met bijbehorende clip van Soufiane Amrani best te pruimen. Dat vond ook het publiek, dat de clip als beste uit de zes genomineerden koos.

Een terechte winnaar? Bekijk de video hierboven en oordeel vooral zelf. Soufiane is in ieder geval tevreden met zijn overwinning. Van Humo kreeg hij er ook een medaille voor. Dat die gerecycleerd was van een loopwedstrijd, speelde geen rol. “Deze wedstrijd is belangrijker dan de verkiezingen. De medaille krijgt een mooi plekje bij mij thuis”, aldus Soufiane.

© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Gemeenteraadsverkiezingen 2018