Voormalig miss België (21) gaat trouwen met broer van Louis Talpe (35)

© blg

Romanie Schotte (21) heeft aangekondigd dat ze in het ­huwelijksbootje stapt. De aanstaande bruidegom van Miss België 2017 is Stefan Talpe (35), de broer van acteur en ­mediafiguur Louis Talpe. Schotte is al drie jaar samen met haar vriend en de trouwerij zou in september van dit jaar plaatsvinden.

jdr,mrra

Romanie was 18 jaar, toen ze de 15 jaar oudere Stefan leerde kennen op vakantie in Spanje. Op 21 juli raakten ze op een feestje aan de praat en meteen sloegen de vonken over. “Ik was echt niet op zoek, maar ik voelde onmiddellijk een klik”, vertelde de voormalige Miss België eerder al aan Story.

Boot afgehouden

Toch duurde het nog even voor ze aan een relatie begonnen. “Onze levens zijn zo verschillend, ik studeer nog, hij werkt al.” En dan was er nog het leeftijdsverschil. “Ik had hem wijs gemaakt dat ik 21 was, veel meisjes doen dat om serieuzer genomen te worden en beter in de smaak te vallen. Hij had mij verteld dat hij 26 was. Dat was achteraf wel schrikken.”

Eerst hield Romanie de boot af, maar uiteindelijk zijn ze een paar keer gaan eten, wat altijd zo gezellig was dat ze uiteindelijk toch een relatie begonnen. ”Hij is tof, lief, een man van de wereld en toont me dat hij me echt graag ziet. Ik zie hem ook graag, dus dan maakt leeftijd niet uit.” Ze zijn ondertussen bijna drie jaar samen en hebben dus nu besloten om hun relatie te bezegelen met een huwelijk.

Stefans grote broer is Louis Talpe

Stefan (35) is de jongere broer van acteur Louis Talpe (37), bekend van onder andere zijn rollen als Toby in Mega Mindy, De Ridder, Aspe, Spitsbroers. “Stefan en Louis hebben dezelfde pretoogjes, maar nee, ik was nooit verliefd op Mega Toby. Hij heef me wel media-advies gegeven tijdens de voorbereidingen voor de missverkiezing en is altijd heel vriendelijk en optimistisch”, reageerde Romanie destijds in Story.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen