AFP
Volledig scherm
© AFP

Oeps: foutje van Netflix zet Kate Middleton in haar ondergoed

RoyalsDe homepage van Netflix verandert voortdurend, en soms levert dat hilarische beelden op. Zo werd hertogin Kate letterlijk in haar ondergoed gezet door het bedrijf.

3 reacties

  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    Eindelijk de waarheid onthult van deze feestende bende.
  • Peter Desmet

    6 jaar geleden
    Tja je kan haar ook eigenlijk beschouwen als een escort...trouwen voor het geld, of is het voor de mooie vleesklak van William?
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    belachelijk
  1. Ondergedoken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?
    PREMIUM
    Royalty

    Ondergedo­ken op het platteland van Wales: is prinses Haya nu eindelijk veilig voor de emir van Dubai?

    Ze hadden deze week hun 20ste huwelijksverjaardag kunnen vieren. Maar het huwelijk van prinses Haya (49) en de emir van Dubai (74) draaide uit op één van de meest explosieve scheidingen ooit. “Ze loopt risico voor de rest van haar leven”, sprak de rechter, toen hij de emir veroordeelde tot het betalen van 650 miljoen euro aan zijn ex-vrouw. Met dat geld dook Haya onder en zette ze alles op alles om uit de klauwen van haar ex-man te blijven. En dat blijkt meer dan nodig. “Hij gebruikt alles wat in zijn arsenaal zit om mij neer te halen.”
  2. KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting
    Royalty

    KIJK. Is dit tegen alle protocol of niet? President Macron raakt arm van koning Filip aan bij begroeting

    Een opvallend moment. Tijdens de bijeenkomst met de leden van de Europese Raad in het koninklijk paleis van Brussel heeft de Franse president Emmanuel Macron (46) het koninklijk protocol gebroken, door de arm van koning Filip (64) vast te grijpen. Een gebaar dat royaltywatchers én fans niet is ontgaan. “Denkt Macron dat de koning zijn maatje is?”, klonk het op sociale media. Al nuanceert onze expert Wim Dehandschutter: “Ik kan me moeilijk voorstellen dat de koning zich ongemakkelijk heeft gevoeld.”