© IMAGO/Pro Sports Images, Facebook

Darter Kim Huybrechts breekt sleutelbeen bij vechtpartij na bekerfinale Antwerp-Union

Darter Kim Huybrechts (38) is donderdagavond in Brussel na de voetbalmatch tussen Antwerp en Union betrokken geraakt bij een vechtpartij. Hij heeft daarbij een dubbele sleutelbeenbreuk opgelopen, aan de kant van zijn werparm.

adb
Bron: HLN

Huybrechts was naar de bekerfinale in het Koning Boudewijnstadion in Brussel gaan kijken, maar raakte achteraf betrokken bij een vechtpartij.

Volgens een post op de Facebook-pagina van zijn dartshop, werd hij “langs achter aangevallen door marrokanen” (sic) terwijl hij met een menigte andere Antwerp-supporters naar hun bussen terugkeerde. Een groep zou de supporters in een park hebben willen provoceren en de sfeer werd grimmig.

De darter wilde door een opening in de omheining de rij passeren om sneller naar de bussen te gaan toen hij werd aangevallen, klinkt het. “Terwijl Kim op de grond lag en stampen geïncasseerd heeft, heeft hij een dubbele sleutelbeenbreuk opgelopen, rechtse arm helaas.” Dat is de werparm van ‘The Hurricane’. (Lees verder onder de Facebook-post)

Huybrechts wordt vrijdag geopereerd. Het is onduidelijk hoelang hij buiten strijd zal zijn. “Alvast bedankt aan iedereen voor de lieve berichtjes”, klinkt het op Facebook.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer