Hr-dienstenbedrijf SD Worx telt tot dusver amper 23 werknemers, uit 22 bedrijven, die hun bedrijfswagen ingeruild hebben voor een cashvergoeding. Ook bij concurrent Acerta zijn de dossiers op twee handen te tellen.
Volledig scherm
Hr-dienstenbedrijf SD Worx telt tot dusver amper 23 werknemers, uit 22 bedrijven, die hun bedrijfswagen ingeruild hebben voor een cashvergoeding. Ook bij concurrent Acerta zijn de dossiers op twee handen te tellen. © Shutterstock

Amper 23 op 500.000 werknemers ruilden hun bedrijfsauto al voor cashvergoeding

Hr-dienstenbedrijf SD Worx telt tot dusver amper 23 werknemers, uit 22 bedrijven, die hun bedrijfswagen ingeruild hebben voor een cashvergoeding. Dat schrijft De Tijd vandaag. SD Worx begeleidt bijna 24.000 bedrijven met meer dan 500.000 werknemers met een bedrijfswagen.

90 reacties

  • Luc Hermans

    6 jaar geleden
    typisch voorbeeld dat de politik geen idee heeft at er bij de burger speelt
  • peter colson

    6 jaar geleden
    "omdat er wordt geprobeerd een fiscaal probleem op te lossen met een ingreep op mobiliteitsvlak" Een SPa-politicus gaat het hier eens zeggen. Een wagen inruilen voor een beestenvervoer die onderhevig is aan vertragingen, aflastigingen en stakingen en waarvan je zeker bent dat je per rit 2 uur onderweg bent in plaats een uur met de wagen. DAT is de oorzaak, niet die fiscale zever waarvan deze SPa'er gewag van maakt.
  • André Van Laethem

    6 jaar geleden
    Wat een succes . Ik had veel minder verwacht
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    een "brein"-product van onze dom-dommer-domst bende...die met (grootste deel van de) bedrijfswagens gelegaliseerde sociale en fiscale hebben gecreëerd...
  • Roy Coocks

    6 jaar geleden
    Zeer merkwaardig dat de SPa plots ontdekt dat er een fiscale hervorming nodig is om het probleem van de hoge lasten op arbeid op te lossen. Decennia hebben ze mee geregeerd maar toen waren de schellen, op hun ogen wellicht te dik om het licht te zien. Integendeel, ze hebben er mee voor gezorgd dat de lasten steeds hoger en hoger werden.