© BELGA

“Thank you for being there”: Duizelige Tolu is oké en dankt tegenstrever Mechele voor alerte handelen

Genk

Bij KRC Genk viel halfweg de tweede helft Tolu Arokodare uit met een hoofdblessure. Enkele minuten na een clash met Club-doelman Nordin Jackers, werd de boomlange spits onwel. Hij werd rechtgehouden door tegenstrever Brandon Mechele, aan wie Arokodare zich vastklampte. “Een heel raar moment”, vertelde Mechele. “Ik dacht eerst dat hij me vastpakte om dan diep te lopen, maar hij bleef wel erg lang aan me hangen. Ik heb geprobeerd hem zacht neer te leggen, want het zag er niet goed uit. Gelukkig bleef hij bij bewustzijn.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op Instagram bedankte Arokodare de Club Brugge-verdediger al met de woorden “Thank you for being there.” De Nigeriaanse spits kon op eigen kracht onder applaus - ook van de meegereisde Brugse fans - naar de zijlijn stappen aan de zijde van dokter Indeherberge. Omdat de eerste onderzoeken geruststellend waren, moest hij niet naar het ziekenhuis. Zijn toestand wordt de volgende dagen van dichtbij opgevolgd. Het is al de tweede keer in vijf maanden dat de Nigeriaan na een botsing duizelig van het veld moet stappen, begin december clashte hij zwaar met toenmalige AA Gent-spits Hugo Cuypers.

Bij Genk zat Mike Penders als invallersdoelman op de bank, nummer twee Hendrik Van Crombrugge moest forfait geven wegens ziekte.(mg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer