Baby, baby, baby: zanger Justin Bieber en topmodel Hailey Bieber verwachten eerste kindje

Zanger Justin Bieber (30) en topmodel Hailey Bieber (27) verwachten hun eerste kindje. Dat heeft het koppel bekendgemaakt op Instagram. Intussen regent het felicitaties van collega-celebrities.

De Instagram-post van het duo is zonder woorden, maar die zijn ook niet nodig: Hailey poseert fier met haar babybuikje tijdens een zwangerschapsshoot. Wanneer de baby verwacht wordt, vertellen ze niet.

Van actrice Ellen Pompeo over Chrissy Teigen tot topmodellen Kendall Jenner en Gigi Hadid: allemaal wensen ze de ouders in spé proficiat.

Cyste op eierstokken

Er waren de voorbije jaren al meermaals geruchten over een zwangerschap, vaak tot frustratie van Hailey. “Ik wilde altijd vroeg kinderen krijgen, maar nu ik getrouwd ben, voel ik minder drang”, liet ze in 2020 nog optekenen. “Ik ben een ambitieus meisje met veel projecten. Het zal gebeuren, maar niet nu.”

Vorig jaar vertelde ze ook hoe haar opgeblazen buik niets met een zwangerschap te maken had. "Ik heb een cyste op mijn eierstokken die even groot is als een appel. Ik heb al een paar keer zo'n cyste gehad. Dat is nooit leuk. Het is pijnlijk en het maakt me misselijk en emotioneel. Er is geen baby", klonk het stellig.

Selena Gomez

Justin en Hailey gaven elkaar in 2018 het jawoord. Hun huwelijk zorgde voor flink wat ophef in de showbizzwereld, want Justin maakte pas enkele maanden voordien een einde aan zijn jarenlange knipperrelatie met zangeres Selena Gomez. Sindsdien hebben fans van Selena en Hailey het regelmatig met elkaar aan de stok.

Meest gelezen