Op 23 juni staat Koningshooikt weer in het teken van de jaarmarkt.© Lier Belicht

Jaarmarkt, rommelmarkt en kermis keren terug naar Koningshooikt op 23 juni

Lier -

Op zondag 23 juni organiseert vzw Dorpsraad Koningshooikt in samenwerking en met de steun van het Lierse stadsbestuur opnieuw de jaarmarkt. Die valt samen met de kermis op De Laag en een rommelmarkt.

“Omdat de leden van de Dorpsraad niet altijd voldoende tijd en middelen hebben om de organisatie van de jaar- en rommelmarkt optimaal voor te bereiden, zochten we dit jaar hulp voor de rommelmarkt bij Saartje Lallemand en haar partner Tom Van Schil. Saartje en Tom zijn jonge dertigers die sinds vorig jaar in ons dorp wonen en in bijberoep markten organiseren. Als trouwe deelnemers van onze Jutse jaar- en rommelmarkt kennen ze het reilen en zeilen”, vertelt voorzitter van de Dorpsraad Dirk Frans.

Naar goede gewoonte is er muziek en animatie en om 11 uur worden vanaf het balkon van het gemeentehuis snoepjes geworpen voor de kinderen, waarmee ze een verrassing kunnen winnen. “Vooraf inschrijven voor de jaar- of rommelmarkt is verplicht en is ook bindend. Dat om te voorkomen dat er een plekje gereserveerd wordt, maar dat er op de dag zelf niemand komt opdagen.”

Inschrijven voor de rommelmarkt kan nog tot 9 juni bij Saartje Lallemand via watches-lallemand@hotmail.com. Inschrijven voor de voedingsmarkt kan tot 17 juli via dorpsraad@koningshooikt.be. “Iedereen, deelnemer of bezoeker, is hartelijk welkom op 23 juni in het centrum van Koningshooikt.” Parkeren kan in de Bernard Van Hoolstraat. (hb)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners