© Stedelijke Humaniora

Jennifer Sorce wint Het Gouden Bakkes tijdens Chrysostomosviering SHD

Drie themadagen, een supergemotiveerd zesde jaar ondersteund door een fantastisch team van leerkrachten en een afsluiter van formaat op 19 januari, meer dan voldoende ingrediënten om er een fenomenale dag van te maken en dat allemaal dankzij redenaar Chrysostomos.

Stedelijke Humaniora

Donderdagavond, na de generale voor vrijdag, trok de leuke bende naar Jeugdhuis De Barak voor een karaoke-avond. Met het nodige vocht werden de keeltjes gesmeerd en vooral geoefend voor de dag nadien. We mochten genieten van heel wat zangtalent, ook bij de aanwezige collega’s.

Vrijdag 19 januari was het dan D-day. In de refter werd hen vanaf 7.30 uur een heerlijk ontbijt geserveerd. Collega’s bakten spek en eieren in onze keuken. En het smaakte. Dan trok de hele groep naar Zaal Nieuwenborgh voor de academische zitting. Met een schitterende ode aan mevr. Vandereycken die haar laatste schooljaar aan de SHD mag beleven en dit na een schoolloopbaan van 48 jaar aan onze school. Als dat niet mag tellen. Op het einde van deze academische zitting kreeg mevr. S. Vandeweerd, schepen van Onderwijs, de eer Het Gouden Bakkes toe te kennen aan Jennifer Sorce. Uit de vier genomineerden werd zij door onze zesdes verkozen om haar mateloze inzet en voortrekkersrol tijdens de voorbereidingen van Chrysostomos en bij het Leerlingenparlement.

Na een broodje trok het gezelschap naar Maastricht waar werd deelgenomen aan diverse workshops om dan met de bus terug naar school te komen om aan te zitten aan een Grieks buffet. Orgelpunt van de dag werd een spetterende fuif in zaal Nieuwenborgh alwaar we heel wat oud-leerlingen mochten ontmoeten. Tot in de vroege uurtjes werd er gefeest. Zalig dat het een echt feest was zonder ook maar één incident. Proficiat!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer