Thomson Reuters
Volledig scherm
© Thomson Reuters

Om aan te kruisen in je agenda: Metallica komt naar Koning Boudewijnstadion

MuziekMetallica heeft zopas haar Europese tournee aangekondigd, en daarbij staat ook Brussel op de planning. Op 16 juni 2019 doet de band Brussel aan.

12 reacties

  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Ik luister zelf veel naar metal, maar vind Metallica vaak zwaar overrated (wat niet wil zeggen dat ze niet goed zijn). Maar, het is wel leuk dat Ghost in hun voorprogramma zit. Maar, ik ga toch liever naar Graspop i.p.v. Metallica te gaan zien in het Koning Boudewijn stadion.
  • Erik Bertels

    6 jaar geleden
    Metallica is een slag in het gezicht van alle steengoede metal bands die bestaan uit steengoeie muzikanten. Als je die gitarist hoort knoeien. Man, man niet meer normaal!
  • Erik Bertels

    6 jaar geleden
    Neen, niet matig, slecht!
  • Peter Taeymans

    6 jaar geleden
    Een paar echte kenners van het genre hieronder ...man man man toch ..matige muzikanten? ..
  • Erik Bertels

    6 jaar geleden
    meest overroepen groep ooit. Zeer matige muzikanten. De gitarist is ronduit slecht, hoezeer Joe Satriani destijds geprobeerd heeft om er nog iets van te maken. En die nummers: vervelend en voorspelbaar. Een aan elkaar rijgen van metal clichés. Is echt een pastiche op metal. De echte liefhebber verdient veel beter.
  1. KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereerste Sportpaleisconcert af
    Muziek

    KIJK. Meteen een vleugje magie: zo trapt Camille haar allereer­ste Sportpa­leis­con­cert af

    Maanden heeft ze zich voorbereid, maar nu is D-day aangebroken voor Camille. De zangeres is om 14u begonnen aan haar allereerste Sportpaleisconcert voor meer dan 62.000 uitbundige fans, bestaande uit jong en oud. Met haar ‘Magie’-show zal ze nog drie keer in de concerttempel optreden. Starten deed ze uiteraard met het nummer ‘Magie’, nadat ze uit de lucht kwam neerdalen in zilveren laarzen, gevolgd door ‘Vergeet de tijd’. In de video hierboven zie je de eerste beelden van Camilles Sportpaleis-debuut.
  2. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”