rv
Volledig scherm
© rv

Nokia lanceert ouderwetse gsm met toetsen en het spelletje Snake

Nokia heeft donderdag een nieuwe oude telefoon gepresenteerd. Het is geen smartphone, maar een ouderwets toestel, met toetsen. De Nokia 106 kan 2000 contactpersonen en 500 sms'jes opslaan. Het display is maar 1,8 inch groot, omgerekend 4,6 centimeter. Hij weegt 70 gram en gebruikers kunnen Snake spelen.

14 reacties

  • Yvan Lissens

    5 jaar geleden
    Een gsm kan ideaal zijn als je geen nood hebt aan een smartphone, maar veel mensen snappen gewoon niet dat een smartphone zijn nut heeft. Als technicus het probleem vastleggen met een foto en via email doorsturen naar de afdeling onderdelen is maar een zeer eenvoudig voorbeeld. Ik zie het ook nog niet gebeuren dat je een grafiek in Excel gaat doorsturen, laat staan lezen, met uw gsm.
  • Stijn Mertens

    5 jaar geleden
    Perfecte gsm voor het moment dat mijn kindjes (die zelf nog geen gsm hebben wegens te jong) op pad gaan naar Chiro of vriendjes. Hier is de gsm en draag er zorg voor. Is er iets dan bel je. Meer moet dat dan niet zijn.
  • marcus bastiaensens

    5 jaar geleden
    probleem is dat niemand nog belt...
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Een domme phone voor smart people.
  • Hans Benoit

    5 jaar geleden
    Liever zo een eenvoudige gsm dan zo een dure iphone die men enkel maar koopt om op te vallen en die bij de meeste verslaafde iphone zombies als het ware kleeft aan hun handen.De meesten van die verslaafden vergeten dat er nog zoiets bestaat als het echte leven in plaats van het "fake" social media leven.