© Getty Images

Maarten Martens blijft ook volgend seizoen hoofdcoach van AZ: “Ik heb gehoord dat ze eruit zijn gekomen”

Maarten Martens is ook volgend seizoen hoofdtrainer van AZ. Dat deelde hij zondagnamiddag zelf mee na het 3-3-gelijkspel tegen FC Utrecht op de laatste speeldag van de Eredivisie.

Bron: BELGA

“Technisch directeur Max Huiberts gaf al vrij snel aan dat ze met mij verder wilden”, zei Martens voor de camera van ESPN. “Maar ik heb bij mijn zaakwaarnemer aangegeven dat ik er niet mee bezig wilde zijn terwijl het seizoen nog bezig was. Dat is ook gebeurd, maar ik heb net gehoord dat ze eruit zijn gekomen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De oud-speler van AZ nam in januari over van de ontslagen Pascal Jansen en loodste het team uiteindelijk naar de vierde plaats in de eindstand. De club uit Alkmaar is op die manier zeker van deelname aan de groepsfase van de Europa League volgend seizoen.

AZ meldde zelf op de clubwebsite dat Martens binnenkort een contract voor twee seizoenen gaat ondertekenen. Hij was twee seizoenen coach van Jong AZ en ging vorig jaar als assistent-trainer bij het eerste elftal aan de slag.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer