‘Lopen in een kilt is voor mij de vrijheid’

Varia
naam: Eric Weber (54), producent geluidsdragers
maandag 13 mei 2024 om 04:20 aangepast 13:36
Eric Weber met zijn hond Luna
Eric Weber met zijn hond Luna beeld Niek Stam

draagt vandaag: Leffe T-shirt, open schoenen, kilt

‘Ik loop hier vaak in de uiterwaarden met Luna: balletje mee, lekker muziekje aan. Deze kilt heeft m’n lief meegenomen van een reis uit Schotland en ik vond het prettig om in te lopen. Ik kreeg er alleen het wanna-be gevoel, zo van: kijk ik doe een Schot na. Toen ben ik eens wat op internet gaan zoeken en kwam ik deze zwarte tegen, een cargo model met lekker veel zakken. En ik heb er nog een van jeansstof. Mijn stijl is eigenzinnig, ik ben niet trendgevoelig en hou niet van merken, ik koop weinig en alleen in het laatste tipje van de uitverkoop. Dat kan ook zomaar een mooi pak zijn dat ik dan pardoes doordeweeks aantrek. Gaaf toch: een man in een goed pak?

Mail de redactie
Mail de redactie
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid? We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.
Afbeelding

Euro 2024: Duitsland start tijdelijke grenscontroles

De Duitse politie kan vanaf vrijdag tijdelijke controles uitvoeren aan alle grenzen van het land in verband met het komende Euro 2024-toernooi. Dit heeft het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken bekendgemaakt.

Afbeelding

Hof doet uitspraak in hoger beroep Almelose kruisboogschutter

Het gerechtshof in Arnhem doet vrijdag uitspraak in de zaak tegen Kenzo K., beter bekend als de Almelose kruisboogschutter. Het Openbaar Ministerie heeft in hoger beroep opnieuw 22 jaar cel en tbs met dwangverpleging tegen hem geëist.

Afbeelding

Ruim een kwart boeren en telers denkt dat teeltseizoen nog te redden is

Ruim een kwart van de boeren en telers in Nederland denkt dat dit teeltseizoen nog te redden is, ondanks de vele regen van de afgelopen weken.

Afbeelding

Zuid-Afrika: ANC wil regering van nationale eenheid vormen

De Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa heeft donderdag gezegd dat zijn partij het Afrikaans Nationaal Congres (ANC) een regering van nationale eenheid wil vormen.

Afbeelding

Wethouder Amsterdam: voorlopige meerderheid tegen groenplannen

Volgens de Amsterdamse wethouder Reinier van Dantzig blijkt uit voorlopige uitslagen dat een meerderheid van de stemmers in de hoofdstad zich donderdag heeft uitgesproken tegen de groenplannen van de gemeente.

Afbeelding

Youtuber gearresteerd om stunt met vuurwerk en helikopter

Een youtuber die een helikopter gebruikte om vuurwerk af te schieten op een rijdende Lamborghini voor een video is in Californië gearresteerd. Dit maakten aanklagers donderdag bekend. Als hij veroordeeld wordt, loopt hij kans op een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar.