VRT
Volledig scherm
© VRT

Wat een actie: Warmathon in Gent brengt 100 000 euro op voor 'Music For Life'

De eerste Warmathon voor Music For Life zit erop. De Warmathon in Gent was de eerste in rij en meteen goed voor een stormloop aan deelnemers. Maar liefst 10 000 sportievelingen liepen samen rondjes door het Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen in Gent. De lopers zamelden op die manier 100 000 euro in voor de meer dan duizend goede doelen van Music For Life. 

4 reacties

  • didier de coster

    6 jaar geleden
    als ik die linde zie kan ik niet meer lopen , mijn adem is volledig afgesneden door haar karakter, die heeft een dubbel face
  • Henninckx Terry

    6 jaar geleden
    Waar gaat dat geld allemaal heen,mij niet gezien,zou moeten afgeschaft worden,zo weten de ministers,dat ze de mensen nog meer kunnen laten betalen.en de mensen die het meest nodig hebben vallen uit de boot.schandalig !!!
  • Joris Drakenman

    6 jaar geleden
    Ik zie het ze in Antwerpen niet doen!
  • frieda schaut

    6 jaar geleden
    als het allemaal voor de goede doelen zal gaan is nog een vraagteken!
  1. Hoe ‘De mol’ het laatste staatsgeheim in de Vlaamse televisiewereld blijft: “Zelfs de monteurs beginnen zonder te weten wie de mol is”
    PREMIUM
    TV

    Hoe ‘De mol’ het laatste staatsge­heim in de Vlaamse televisie­we­reld blijft: “Zelfs de monteurs beginnen zonder te weten wie de mol is”

    Hooguit dertig mensen kennen zijn of haar ware identiteit. Gecodeerde afleveringen zonder de ontknoping voor de journalisten. En monteurs die ook niet meer mogen weten dan nodig is. Elk sprankeltje informatie over ‘De mol’ wordt beveiligd als zuiver goud in Fort Knox. Het spelletje blijft het ultieme staatsgeheim in de Vlaamse televisiewereld. “Zelfs als er iemand even naar het toilet gaat, valt de deur van het redactielokaal vanzelf terug in het slot.”
  2. Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlinders?
    PREMIUM
    BV

    Boerin Sanne onwennig door aandacht, maar voelen de ‘Boer zkt vrouw’-kandidaten zelf al vlin­ders?

    “Misschien ben ik een klein beetje te ver gegaan.” Jimmy Jackers (33) haalde tijdens zijn 24 uurs-date met boerin Sanne (30) in ‘Boer zkt vrouw' alles uit de kast om haar hart te veroveren. Is de vrachtwagenchauffeur uit Borgloon stapelverliefd? Voor het eerst praat hij over zijn ware gevoelens én het verdriet dat hij al enkele jaren met zich meedraagt. Ook ‘concurrenten’ Robin Taelman (33) en Boris Gielen (29) laten in hun hart kijken. “Dat ik weinig ervaring in de liefde heb, maakt me soms onzeker.”