Leest - SC Mechelen

Vierde Provinciale D Antwerpen

Leest verplettert SC Mechelen

Leest ging zondag stevig tekeer in de thuiswedstrijd tegen SC Mechelen. De uitploeg droop af met een 6-0 nederlaag.

Leest nam een vroege voorsprong, toen Thomas Dignef scoorde in de 25ste minuut. Pieter Verbruggen vergrootte de voorsprong naar 2-0 na een half uur. Rik Willems bracht in de 40ste minuut Leest op 3-0. Verbruggen scoorde nog een keer in de 65ste minuut. Vijf minuten later bouwde Leest de voorsprong uit naar 5-0. Dignef passeerde nog een keer de doelman. De thuisploeg vond het doel nog een keer, deze keer via Jakob Verelst in de 79ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Leest drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl SC Mechelen vijf nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 25' Dignef 1-0, 30' Verbruggen 2-0, 40' Willems 3-0, 65' Verbruggen 4-0, 70' Dignef 5-0, 79' Verelst 6-0.

GELE KAARTEN: 66' Kabura (SC Mechelen), 69' Van Dessel (Leest), 73' Jacobs (Leest).