De Scheve Toren reist met bus naar WK in Rusland

Supportersclub De Scheve Toren reist met de bus naar het WK in Rusland voor de wedstrijd Engeland-België in Kaliningrad. Er zijn extra tickets beschikbaar.

bart roggeman

“We vertrekken op 27 juni om 18u aan ons lokaal in Schelle om op 28 juni, de dag van de wedstrijd, rond de middag in Kaliningrad aan te komen. Na de wedstrijd wordt opnieuw koers gezet richting België met aankomst op 29 juni in de loop van de namiddag”, verduidelijkt communicatieverantwoordelijke Tom Ploegaerts.

De club heeft een aantal extra tickets kunnen bemachtigen waardoor ook fans zonder lidmaatschap mee kunnen. De bus kost 199 euro, het ticket in categorie 2 kost 150 euro (aan de zijlijn). "Bovendien hebben we ook een aantal extra tickets voor categorie 3 ter beschikking. Hiervoor is lidmaatschap wel vereist. Al wie zich voor 23 januari aansluit, geniet trouwens nog 5 euro korting op het lidmaatschap”, geeft Tom Ploegaerts aan.

Om te helpen met de aansluiting en te informeren over de trip naar Rusland, organiseert de club donderdag van 18.30 tot 22u nog een infomoment in lokaal Schuttershof.

info@schevetoren

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER