Elzestraat - Wavria B

Vierde Provinciale D Antwerpen

Zege Elzestraat tegen Wavria B

Elzestraat versloeg Wavria B met 3-1 op zondag.

De score werd na 15 minuten geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Jens Voet. Thibaut Loiselle bracht in de 33ste minuut Elzestraat op 2-0. Rik Van Den Brande (Wavria B) pakte een gele kaart in de 44ste minuut. Elzestraat benutte na 60 minuten een kans en bracht de score op 3-0. Viktor Claus milderde de score voor Wavria B in de 72ste minuut. Maar Wavria B was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Elzestraat heeft vier overwinningen na elkaar behaald.

Elzestraat heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Wavria B één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 15' Voet 1-0, 33' Loiselle 2-0, 72' Claus 3-1.

GELE KAART: 44' Van Den Brande (Wavria B).