De 'Tegen de sterren op'-dames als de Spice Girls.
Volledig scherm
De 'Tegen de sterren op'-dames als de Spice Girls. © Instagram

Nathalie Meskens, Clara Cleymans en co worden de Spice Girls

TVHet nieuwe seizoen van 'Tegen de sterren op' is volop bezig en de acteurs zitten duidelijk niet stil. De dames, waaronder Nathalie Meskens en Ella Leyers, kruipen nu ook in de huid van de Spice Girls.

0 reacties

  1. Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuitbreiding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”
    PREMIUM
    tv

    Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuit­brei­ding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”

    Enkele jaren was hij hot in Vlaanderen, daarna verdween Pim Symoens (40) in de anonimiteit. ‘Sing Again’ zet de deur naar een comeback voorzichtig open. “Maar me zomaar in de showbizz storten... Daarvoor ga ik mijn meisjes niet opgeven”, zegt Pim aan ‘Dag Allemaal’, verwijzend naar vriendin Rebecca (38) en dochtertje Renée (3). “Het mooiste gezin ter wereld”, aldus Pim, al doet het nog steeds pijn dat er geen extra gezinsuitbreiding meer zal komen.
  2. ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”
    Mediawatchers

    ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”

    Hij werd in 2005 na zijn finaleplaats in de talentenschool ‘Star Academy’ gebombardeerd tot opvolger van Koen Wauters, maar eigenlijk zal Pim Symoens vooral in de Vlaamse tv-geschiedenis worden ingeschreven als de jongen die ervoor zorgde dat Vlaanderen ‘Blokken’ kreeg. “Ik had zolang bij mijn ouders gezaagd voor een GameBoy. Toen ze bezweken voor mijn gezaag, was het vooral mijn vader die Tetris speelde en zo op het idee van Blokken kwam. De rest is tv-geschiedenis”, zo vertelt Pim Symoens in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.