© rr

Dodentocht pakt uit met speciaal Duvelglas voor 55ste editie

Bornem -

De organisatie van Dodentocht postte afgelopen week elke dag een hint naar een speciaal nieuwtje voor haar 55ste editie op de Facebookpagina van de beruchte 100 kilometer. Vrijdagavond kondigde ze trots een samenwerking met Duvel aan.

Speciaal voor de 55ste editie liet Kadee Bornem, de organisatie die de Dodentocht organiseert, een Duvelglas maken. “Ondertussen hadden jullie het al wel door: ‘Ons Kadeeke’ was onderweg om het nieuwe Duvelglas voor de 55ste editie van 100 km Dodentocht”, zeggen ze op hun Facebookpagina.

Het Duvelglas.© rr

“Vanaf 20 april om 10 uur kan je het nieuwe Dodentocht-glas aankopen in de shop van de Dodentocht. Eén glas kost 8 euro. Per persoon kan er maximaal een doos van zes glazen gekocht worden. Eén doos met zes glazen kost 45 euro.”

Gecrasht

De inschrijvingen voor de 55ste editie van de Dodentocht liepen sneller binnen dan vorig jaar. Na amper drie uur werden al meer dan achtduizend inschrijvingen genoteerd. Ter vergelijking: vorig jaar werd dat aantal pas in de vooravond bereikt. Uiteindelijk klokte de teller zaterdag om 16 uur af op 10.300 inschrijvingen.

“Het is ondertussen al voorspelbaar geworden. Vanaf het moment dat onze ticketpagina opengaat, stromen de eerste inschrijvingen binnen. Heel veel mensen die tegelijk een webpagina willen bezoeken, dat zorgt steeds voor problemen. Dat was ook nu niet anders. De website kon de overvloed niet aan”, vertellen de organisatoren. “We konden dit zeer snel opvangen door een rechtstreekse inschrijflink te communiceren. Daar werkten we voor het eerst met een virtuele wachtrij. En dat systeem werkte perfect. Als inschrijver zag je hoeveel personen er nog voor je aan het wachten waren en hoelang het zou duren voor je je kon inschrijven.”(wtve)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Dodentocht