Bloemen en brieven aan de deur van George Michaels huis.
Volledig scherm
Bloemen en brieven aan de deur van George Michaels huis. © EPA

Ex van George Michael wil deel van zijn erfenis: "Ik heb hem in zijn meest turbulente jaren gesteund"

De strijd om George Michaels fortuin is zonet nog wat ingewikkelder geworden. Fadi Fawaz, Michaels vriend, nam reeds een advocaat onder de arm om zijn deel op te eisen, maar nu gooit ook zijn ex-vriend zich in de strijd.

7 reacties

  • Jan Mulders

    6 jaar geleden
    Fadi Fawaz heeft geen been om op te staan. Was George Michael enkel zijn vriend om het lieve geld ? Sommige mensen kunnen nooit iets doen puur uit vriendschap. Walgelijk.
  • Jurgen Duthoo

    6 jaar geleden
    Wie weet krijgt hij 1%? Is 1,2 miljoen. 100.000 voor de advocaat en 1.1 miljoen in de pokket.
  • Maria Leten

    6 jaar geleden
    Domme domme domme toch wat maakt geld een mens slecht.
  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Alles draaid om geld,geld niet te doen die ex vriend van michael heeft daar geen recht op den zij als er een testament is.
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    Geld, geld, geld, je hoort niks anders.
  1. Nicki Minaj woest na arrestatie voor softdrugs in Nederland, show in Manchester afgelast: “Ze zijn geslaagd in hun plan”
    Play
    update
    38

    Nicki Minaj woest na arrestatie voor softdrugs in Nederland, show in Manchester afgelast: “Ze zijn geslaagd in hun plan”

    De Amerikaanse rapper en zangeres Nicki Minaj heeft in de nacht van zaterdag op zondag na aankomst in Manchester haar fans bedankt voor alle steun, nadat ze zaterdag werd gearresteerd toen ze wilde vertrekken vanaf vliegveld Schiphol. Ze hekelde in felle bewoordingen haar arrestatie op de Nederlandse luchthaven. In haar bagage zaten softdrugs. Kort voor 22 uur werd Minaj vrijgelaten na het betalen van een boete van 350 euro. Op beelden op haar Instagram was te zien hoe ze in discussie ging met een medewerker van de politiediensten.
  2. “Één van de rijkste vrouwen op aarde en toch wil ze alimentatie”: de gigantische geldmachine achter de Kardashians
    PREMIUM
    Celebrities

    “Één van de rijkste vrouwen op aarde en toch wil ze alimenta­tie”: de giganti­sche geldmachi­ne achter de Kardas­hians

    Dankzij hun realityreeks ‘The Kardashians’ zijn ze niet alleen ‘s werelds bekendste tv-familie, maar ook één van de rijkste. De familie Kardashian-Jenner bouwde een imperium uit van eigen merken en sluit miljoenendeals met andere bekende merken. Goed voor een gezamenlijk vermogen van bijna twee miljard dollar, volgens ‘Forbes’. Wij duiken in hun portemonnee en ontdekken waarom de Kardashians ook de geldmachine van Hollywood zijn. “Mama Kris strijkt telkens 10 procent op.”