Axelle en Jeffrey geven als eerste koppel hun jawoord in de vernieuwde ‘Zaal op Zolder’ van het Oud Gemeentehuis.© Stef Geeraerts

Axelle en Jeffrey geven eerste jawoord in vernieuwd Oud Gemeentehuis

Mol -

Sinds vrijdag kan er weer officieel getrouwd worden in het Oud Gemeentehuis van Mol. Vorige week werd het gebouw nog feestelijk heropend na de renovatie.

sg

Jeffrey en Axelle gaven elkaar zaterdagvoormiddag hun jawoord in de vernieuwde ‘Zaal op Zolder’. “Wij wonen nog maar twee jaar in Mol en hebben in drie weken tijd beslist om te trouwen. Dat we het eerste koppel zijn dat in het nieuwe Oud Gemeentehuis trouwt, is wel speciaal”, zegt Axelle.

Haar man Jeffrey wilde het aanvankelijk houden op een bescheiden aangelegenheid, maar die plannen werden op het laatste moment toch gewijzigd. “Uiteindelijk hebben we beslist om een fotoshoot met avondfeest te organiseren.”

Ook voor burgemeester Wim Caeyers (CD&V) is het eerste huwelijk in het nieuwe Oud Gemeentehuis een bijzonder moment. “Het was fijn om het eerste koppel zo te zien stralen. Om deze gebeurtenis te vieren kregen ze een wit chocoladen molletje. Chocolade is de voorbode van het glazen molletje dat we als gemeente overhandigen wanneer een koppel zestig jaar getrouwd is. Het is een ereteken voor inwoners die een straffe prestatie neerzetten.”

© Stef Geeraerts

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners