Kylie Jenner rekent af met kritiek: “Ik heb alles zelf opgebouwd”

© Photo News

Kylie Jenner heeft het gehad met kritiek. De 21-jarige onderneemster en realityster, die zich volgens het toonaangevende zakentijdschrift Forbes de jongste miljardair ooit mag noemen , wil benadrukken dat ze haar imperium niet gekregen heeft: “Ik heb het wel degelijk zelf opgebouwd.”

LLA

In een gesprek met het Amerikaanse tijdschrift ‘Interview’ maakt Kylie Jenner komaf met de kritiek op haar imperium. “Sinds mijn vijftiende ben ik financieel onafhankelijk”, zegt de jonge onderneemster.”Ik krijg geen geld van mijn ouders en ik heb al mijn spaargeld gebruikt om mijn bedrijf op te bouwen. Op mijn bankrekening staat geen euro geërfd geld en daar ben ik bijzonder trots op.”

© Photo News

Kylie Cosmetics

De halfzus van Kim Kardashian weet dat ze naar eigen zeggen een ‘speciaal geval’ is. “Voordat ik mijn make-uplijn opzette, had ik al veel fans. Ik was bekend en dat brengt voordelen met zich mee. Maar ik had nooit durven dromen dat ik zoveel succes zou hebben. Ik geloofde in Kylie Cosmetics maar had geen benul van wat mij te wachten stond. Ik had nooit gedacht om de jongste miljardair ooit te zijn. Het is fantastisch.” Jenner wil zich nu meer toeleggen op haar passies en ze wil wat teruggeven aan de maatschappij. “Ik hoop jonge mensen te inspireren. Ik wil tonen dat niets onmogelijk is en dat je met hard werken alles kunt bereiken.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen