© Oudercomité Arkades

Arkades krijgt Sandra Kleipas op bezoek

Op donderdag 21 maart vond er in de eetzaal van Arkades op campus Quadrant een lezing van Sandra Kleipas plaats. Onderwerp van de avond: gevoelige kinderen met een sterke wil.

Oudercomité Arkades

Ouders van kinderen met een sterk karakter kennen het wel... Je kind weet wat het wil, maar dat past niet bij wat je als ouder in je hoofd had. Je kind wil alles op zijn manier doen, wil steeds onderhandelen en is moeilijk te straffen. Sandra nam de aanwezigen tijdens deze infoavond mee in de denkwereld van deze kinderen. Ze geeft op een ludieke manier enkele voorbeelden die voor veel ouders herkenbaar zijn. Bij elk voorbeeld geeft ze een duidelijke uitleg over de oorzaken van dit gedrag en hoe ouders hier het best op kunnen reageren.

Sandra geeft op regelmatige tijdstippen lezingen. Deze lezingen worden mogelijk gemaakt door Arkades vzw, de basisschool voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Ben je geïnteresseerd in onze school? Kom dan een kijkje nemen tijdens ons schoolfeest op campus Quadrant (Huidevettersstraat 5, Houthalen) op zondag 12 mei van 13 tot 17 uur. De leerlingen zullen enkele optredens verzorgen, er zullen leuke workshops georganiseerd worden en er is de mogelijkheid om in de klassen te gaan kijken en vragen te stellen over de werking van de school.

Op 6 mei geeft Sandra opnieuw een lezing in Houthalen met als onderwerp 'Hoogsensitieve kinderen @school'. Inschrijven kan via de website www.sandrakleipas.com.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer