VIDEO. Jürgen Klopp komt te laat op persconferentie, maar relativeert: “Who gives a sh*t”

De laatste dagen van Jurgen Klopp bij Liverpool zijn stilaan geteld. Dit weekend staan de Duitse trainer en de zijne nog een moeilijke opdracht te wachten. Op Aston Villa moet er gewonnen worden, wil Liverpool nog een waterkansje maken op de titel. In de voorafgaande persconferentie beschikte de coach van The Reds alleszins nog niet over zenuwen.

Jarne Muysewinkel

“Hallo, sorry dat ik te laat ben. Dat is nu de tweede keer in twee weken.” Zo begon Liverpool-coach Jurgen Klopp aan de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Aston Villa. Niet veel later gooide Klopp het over een andere boeg: “To be honest, who gives a sh*t?”, of vertaald: “eerlijk gezegd, wie maakt het wat uit?”

Heel de perszaal barstte uit van het lachen en ook Klopp kon zich met moeite nog serieus houden. “Ik had een media verplichting, dus één van jullie hield me hier weg”, voegde de Duitser er nog aan toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Liverpool neemt het dit weekend op tegen Aston Villa, de vierde in de stand. Indien The Reds niet winnen op verplaatsing zit hun titeldroom er vervroegd op. Als Liverpool wel wint, maar Arsenal doet dat ook, zijn de troepen van Klopp sowieso uitgeschakeld voor de titel. Voor Klopp was het trouwens zijn voorlaatste persconferentie als Liverpool-coach. De Duitser houdt er na dit seizoen namelijk mee op.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer