Het Wim Saerensplein in Deurne.© Jan Van der Perre

Avond- en rommelmarkt keert terug naar Wim Saerensplein

Deurne -

Het Wim Saerensplein zal op woensdag 5 juni bruisen van activiteit met de avond- en rommelmarkt. Bezoekers kunnen langs kraampjes slenteren, genieten van frisse drankjes en lekkere hapjes en er zal ook livemuziek en kinderanimatie zijn.

De makersmarkt zal lokale ambachtslieden en creatieve makers een podium bieden om hun unieke creaties te presenteren en te verkopen. Bezoekers kunnen ook genieten van de foodmarkt, waar lokale lekkernijen worden geserveerd.

Daarnaast is er een rommelmarkt, waar bezoekers op zoek kunnen gaan naar tweedehandsspullen zoals speelgoed, kleding, boeken en decoratieve items.Wie zelf tweedehandsspullen wil verkopen, kan een standplaats reserveren volgens de voorwaarden via de website https://lerd.be/avondmarkt-wim-saerensplein/.

Naast de markten zullen er ook muzikale optredens zijn die een zomerse sfeer garanderen. En voor de jongsten is er onder andere gratis kindergrime en een springkasteel.

De rommelmarkt vindt plaats op woensdag 5 juni van 15 tot 21 uur op het Wim Saerensplein. Toegang is gratis. Meer informatie kan je hier vinden.

 (ND)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners