Samsung-baas DJ Koh stelt in Barcelona de Samsung Galaxy S9 en S9+ voor.
Volledig scherm
Samsung-baas DJ Koh stelt in Barcelona de Samsung Galaxy S9 en S9+ voor. © EPA

Samsung stelt langverwachte S9 en S9+ voor: maak video's in superslowmotion

Samsung heeft vandaag in Barcelona zijn  nieuwste paradepaardjes voorgesteld: de Galaxy S9 en S9+.  Hét verkoopsargument van de smartphones moet de camera worden, "die werkt als het menselijk oog".  De prijzige toestellen zijn vanaf zondagavond te bestellen.

59 reacties

  • Guido De Decker

    6 jaar geleden
    Qua hardware zullen ze beide wel top zijn maar het verschil zit hem in de software. Nog nooit problemen gehad met ios
  • Steve Walschot

    6 jaar geleden
    Eigenlijk een upgrade van de S8. Ik heb er alvast 2 in pre-order staan momenteel. En al die apple fans die zeggen dat hun iPhone beter is dan de rest, reply eens op een e-mail en probeer een bijlage toe te voegen. I rest my case.
  • Nick De Wit

    6 jaar geleden
    Inderdaad Peter. Dankzij de onderdelen die Samsung levert aan Apple, verdienen zij 110 dollar op elke iPhone X die verkocht wordt. Enough said
  • christy august

    6 jaar geleden
    Niets nieuws onder de zon , enkel publiciteit . Samsung en iPhone overdrijven dat het niet mooi meer is . Wie trapt daar nog in ?
  • Rsca 34

    6 jaar geleden
    eric martens wa kan een dikke bmw meer dan een skoda. zo blijven we bezig he.ieder koopt wat hij graag koopt zo simpel gaat het in het leven.
  1. “Meer dan genoeg bereik voor woon-werkverkeer”: MediaMarkt verkoopt e-step die 70 km/u haalt, maar mag dat wel?
    PREMIUM
    4

    “Meer dan genoeg bereik voor woon-werkver­keer”: MediaMarkt verkoopt e-step die 70 km/u haalt, maar mag dat wel?

    “Je haalt snelheden tot maar liefst 70 km/u op de openbare weg.” Een advertentie van MediaMarkt voor een elektrische step doet wenkbrauwen fronsen. Met zo’n exemplaar lijkt je woon-werkrit misschien een fluitje van een cent, maar verantwoord lijkt die snelheid niet meteen op twee kleine wieltjes. Is zo’n racemonster wel toegelaten op de weg, zoals elektroketen MediaMarkt beweert? Mag dat zomaar verkocht? En wat riskeer je als je in overtreding bent met zo’n supersnelle step?
  2. ▶ Sarah Coppens (43) verdient 2000 euro per maand: “We kiezen ervoor om te investeren in ons bedrijf”
    PREMIUM
    Suikernonkels
    1

    ▶ Sarah Coppens (43) verdient 2000 euro per maand: “We kiezen ervoor om te investeren in ons bedrijf”

    Sarah Coppens (43), CEO van ‘Waer Waters’ in Dilbeek, heeft al tien jaar de operationele leiding over één van de grootste wellness en saunaresorts van het land. Haar zus baat wat verderop ‘Waerboom’, een feestzalen- en hotelcomplex uit. Een succesverhaal dat begon in 1980 met een kleine feestzaal van de ouders van beide zussen. Sarah vertelt in de tiende aflevering van de HLN podcast ‘Suikernonkels’ over ondernemen als familie en over uitbreidingsplannen. Ze ziet ook een creatieve marketing-opportuniteit in de app ‘Jokers’ die Suikernonkels Jeroen en Ward haar voorstellen.