© BELGA

Lommel en Deinze houden elkaar in evenwicht in heenmatch van finale Promotion Play-offs

De heenwedstrijd van de finale van de Promotion Play-offs in de Challenger Pro League tussen Lommel en Deinze heeft geen winnaar opgeleverd. Na affluiten gaf het scorebord 1-1 aan.

Bron: BELGA

Beide teams zochten na de eerste 45 minuten de kleedkamers van het Stedelijk Sportstadion op met een brilscore. Thuisspeler Zalan Vancsa brak na tien minuten in de tweede helft de ban met de 1-0. Kluiverth Aguilar behield het overzicht en legde panklaar voor de 19-jarige Hongaarse aanvaller, die maar binnen te trappen had. Invaller Sven Braken bepaalde uiteindelijk de puntendeling door het leer in doel te schuiven op aangeven van Guillaume De Schryver.

De terugwedstrijd in Deinze staat over precies een week op het programma, op zondag 12 mei. De uiteindelijke winnaar van het tweeluik strijdt op 19 en 26 mei tegen de nummer twee van de Relegation Play-off in de Jupiler Pro League voor een ticket voor 1A voor volgend seizoen. Kampioen Beerschot en Dender stijgen rechtstreeks naar de Jupiler Pro League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Lommel SK

MEER OVER VOETBAL