Slachtoffer huiselijk geweld in tranen door prachtige geste

De 28-jarige Kyleigha Scott uit Texas heeft er een moeilijke periode op zitten. Enkele jaren geleden leerde ze de ‘liefde van haar leven’ kennen, maar al snel bleek de man bijzonder agressief te zijn. Na een zoveelste ruzie gaf de man Kyleigha een kopstoot waardoor de vrouw een groot stuk van haar voortand verloor.

mige

Ruim twee jaar liep de jongedame vol schaamte rond en durfde ze amper te lachen. Na jaren van schaamte besloot Kyleigha eindelijk de knoop door te hakken en haar tand te laten trekken. Ze wilde zo een vreselijk hoofdstuk uit haar leven achter zich laten. Dat ze daardoor een voortand zou missen, nam ze erbij. Maar dat was buiten de tandarts Kenny Wilstead uit Marshall (Texas) gerekend. Hij hoorde het verhaal van de vrouw aan en besloot haar voortand gratis te herstellen. “Voor mij kostte het een 200 euro, maar de oprechte glimlach vol vreugde die ik ervoor terugkreeg is onbetaalbaar”, aldus de arts.

Hij postte enkele foto’s van Kyleigha, tot tranen toe bewogen nadat ze haar nieuwe gebit ziet, op zijn Facebookpagina. Sindsdien is zowel Kyleigha als de tandarts een ware internetsensatie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer