© BFM, atv

Auto zorgt voor ravage na crash in Merksem: politie vindt lachgas en ballonnen terug

Bij een spectaculair ongeval in Merksem zijn maandagnacht twee personen lichtgewond geraakt. Het ongeval leidde ook tot veel materiële schade. De politie trok het rijbewijs van de bestuurder in, hij was mogelijk onder invloed van lachgas.

joro

Het ongeval deed zich voor omstreeks 3.30 uur. De bestuurder van een rode wagen die op de Ringlaan in Merksem reed, in de richting van de Bredabaan, verloor ter hoogte van wegenwerken om een onduidelijke reden de controle over het stuur. De wagen ramde daarop de signalisatie en kreeg een deel van de signalisatieborden op de motorkap.

Ruim 50 meter verder botste de wagen vervolgens rechts van de baan tegen een geparkeerde witte auto. Die werd op zijn beurt vooruit geduwd tegen een BMW en kwam onder dat voertuig te zitten. De BMW werd dan weer tegen een paaltje geduwd.

De politie kwam ter plaatse en trok het rijbewijs van de bestuurder, een 42-jarige man, in. “In de wagen lagen verschillende ballonnen en in de buurt troffen we een fles lachgas aan. We sluiten niet uit dat de bestuurder onder invloed reed van lachgas”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. Als bij wonder raakten de twee inzittenden slechts lichtgewond.

De brandweer was even bezig met het opruimen van de rijbaan. Daarna moesten alle voertuigen getakeld worden.

© bfm

© bfm

© bfm

© bfm

© bfm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV