© HBVL

Dit is echt de lelijkste kersttrui

Vandaag is het voor iedereen geoorloofd om zijn lelijkste kersttrui nog eens aan te trekken want we vieren ‘Ugly Christmas Sweater Day’. De lelijkste kersttrui komt ongetwijfeld op naam van SOS Kinderdorpen. Op het eerste zicht ziet de kersttrui er misschien normaal uit, maar als je wat beter kijkt, zie je dat de jingle bells zijn vervangen door bommen en dat de kerstkribbe een tentenkamp is geworden.

De truien werden ontworpen door het bureau Gents. “Onze collega en goede vriend Tim kwam op het idee van ‘The Really Ugly Sweater’”, vertelden initiatiefnemers Julie, Sander en Vincent bij Studio Brussel. “Toen Tim compleet onverwacht het leven liet, wilden we zijn actie zonder twijfel voortzetten. Voor hem.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De truien worden nu verkocht als actie voor de Warmste Week van Studio Brussel. Het ingezamelde geld gaat naar het werk van SOS Kinderdorpen in Syrië, namelijk hun project in Tartous waar ontheemde kinderen worden opgevangen in een vluchtelingenkamp.

Wie de trui wil kopen, kan dat via de website. Voor 55 euro is de echte lelijkste kersttrui van u.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer