Dominique Deketelaere installeerde de innovatieve EGYM-krachtcirkel in zijn nieuwe fitness.© Elke Lamens

Trainingscentrum Body Control breidt uit met fitness en innovatief trainingsconcept: eindelijk terug een fitness in Brecht

Brecht -

Met Boutique Fitness is er in Brecht sinds lang opnieuw een fitnesscentrum in de Vaartstraat 31. Personal trainer Dominique Deketelaere (31) opent op Paasmaandag 1 april een fitness in zijn trainingscentrum Body Control.

Elke Lamens

Twee jaar na de oprichting van het trainingscentrum staat zaakvoerder en personal trainer Dominique Deketelaere voor een extra uitdaging. “We kregen steeds meer de vraag van klanten en inwoners naar een fitnesscentrum. Bovendien is dit altijd mijn droom geweest”, bekent hij.

Het boutique fitnesscentrum biedt een scala aan moderne trainingsmethoden en -apparatuur, variërend van EGYM tot traditionele fitness, cardiotoestellen en personal training. Het paradepaardje is de EGYM-krachtcirkel.

“Dit is een innovatief trainingsconcept dat bestaat uit acht met elkaar verbonden toestellen. Samen bieden ze een volledige lichaamstraining op basis van de persoonlijke gegevens van de gebruiker. Elke sessie duurt slechts dertig minuten. De toestellen zijn volledig computergestuurd en passen zich continu aan de sporter zelf aan. Bij EGYM zit ook een meting van onze InBody weegschaal vervat. Op een centraal station (de HUB) van EGYM staan alle persoonlijke gegevens”, legt hij uit.

Voor ervaren sporters is er de krachthonk.© Elke Lamens

Krachthonk

Naast de EGYM-krachtcirkel biedt Body Control ook traditionele fitnessfaciliteiten, een krachthonk met diverse apparatuur en vrije gewichten voor ervaren sporters. Wie liever de cardio wil verbeteren, kan dat doen op loopbanden, fietsen, elliptische trainers en zo meer. Ze zijn allemaal te koppelen aan de EGYM-armband met internetconnectie. Wie zich liever persoonlijk laat begeleiden kan deelnemen aan personal trainingssessies onder leiding van een ervaren coach.

Sporten bij Body Control kan al vanaf 39 euro per maand, de EGYM-krachtcirkel is beschikbaar voor 65 euro per maand, of 57,5 euro per maand bij een jaarabonnement. Op Paasmaandag staat Body Control op de paasmarkt voor meer uitleg en op de opendeurdag van 9 tot 18 uur.

Body Control, Vaartstraat 31, van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 22 uur, zaterdag tot 14 uur en zondag tot 12 uur.

Www.bodycontrolbrecht.be

De cardiotoestellen.© Body Control

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners