Deze Vlamingen zoeken de liefde op ‘Love island’: “Ik wil graag een grote, maar eindig altijd met een kleine”

Liefhebbers van reality-tv mogen aftellen: maandag start Vier met Love island, het datingprogramma waarin tien singles in een nette villa op Gran Canaria worden gedropt. De presentatie van Viktor Verhulst en Holly Mae Brood krijgt u daarbovenop. Net als de garantie op een boeiende tv-avond, met dames die zichzelf “een enorme betweter” noemen en mannen die aanstippen dat ze “niet graag sorry zeggen”. Dit zijn alvast de eerste tien kandidaten, die de komende weken kunnen worden weggestemd en vervangen.

Benjamin Praet

Jarne (24, Sint-Truiden)

De 24-jarige app-verkoper Jarne profiteert naar eigen zeggen van het leven. Het is bovendien het eerste voorjaar dat hij vrijgezel is. Zijn ideale vrouw noemt hij “een natuurlijke schone : knap, groot, slank en met lang haar”. Ook wat haar karakter betreft, heeft hij een lijstje klaar: “Ik zoek een fatsoenlijke vrouw die uitdagend, intimiderend, klassevol en zelfzeker is. Ze moet niet per se gestudeerd hebben, maar wel verstandig zijn.”

Jarne geeft tot slot nog dit mee: “Ik kan sorry zeggen, maar dat doe ik niet zo graag.”

Kaat (25, Antwerpen)

“Ik vind het leuk als mannen een beetje moeten jagen.” Het mag duidelijk zijn: de 25-jarige studente communicatie Kaat is het hard to get-type. Mannen moeten haar versieren, niet andersom. Ze vindt zichzelf ongeduldig en zoekt iemand die haar daarin kan temperen. Veel eisen heeft ze voorts niet, behalve dat hij ook humor moet hebben en “een goede babbel”. “Anders raak ik snel verveeld.”

Sebastiana (23, Aartselaar)

De 23-jarige Sebastiana beschouwt zichzelf als een extreme betweter. U kent dat wel: ze heeft altijd gelijk, ook als dat niet zo is. “Ik ben ook klaar met de bad boys op wie ik tot nu toe altijd viel. Ik heb geen behoefte aan een spierbundel die gaat feesten en elke avond vijf andere meisjes heeft.”

Al keert ze haar kar al een beetje: “Hij moet wel macho zijn, en absoluut geen jaknikker.”

Stenn (19, Antwerpen)

De 19-jarige Stenn is nu ongeveer een jaar single, en zijn langste relatie duurde ook een jaar. Hij valt steeds op brunettes, maar ziet zichzelf eigenlijk samen met een blonde vrouw met blauwe ogen. “Omdat ik wil dat mijn kinderen op mij lijken.”

Zijn toekomstige vriendin moet een beetje kleiner zijn dan hij en mag tattoos hebben. Geeft hij ook nog mee: “Ik hou niet van neplippen en een grote kont.” Stenn doet graag moeite voor een meisje, want als ze al de eerste nacht in bed belanden, denkt hij achteraf: “Nee, dat is het niet.”

Aleksandra (24, Sint-Niklaas)

Ze is een 24-jarige met Pools-Italiaanse roots, Aleksandra, en ze is momenteel twee jaar single. En naar eigen zeggen is ze “zwaar op zoek naar de liefde”, ook al beseft ze dat je zoiets niet kunt sturen. Ze noemt zichzelf voorts “een fysiek persoon”: “Ik pak al snel eens iemand vast, zonder dat dat meer betekent.”

Haar checklist: “Ik wil graag een grote partner, maar eindig altijd met een kleine. En mijn droomman moet ook werken, zodat we samen een mooi inkomen hebben.”

De Nederlanders

* Matthy (26), ook (een klein beetje) bekend als dj JeMatthy.

* Chey (24), professioneel model.

* Lotte (22), voormalig professioneel tennisster.

* Martin (22), professioneel bokser en model.

* Noah (22), vlotte babbelaar.

‘Love island’ is vanaf maandag 27/05 elke dag te zien op Vier.

bekijk ook

Deze 5 single ladies gaan in Love Island op zoek naar de ware liefde

Dit zijn de 5 vrijgezelle boys die zich aan Love Island wagen

Single en ready to mingle: dit zijn de 10 singles die vanaf maandag 27 mei in Love Island op zoek gaan naar de ware liefde

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen