Een stemcomputer staat in de gemeente Beerse ter beschikking om te komen oefenen.© Lisa Van Damme

Inwoners mogen komen oefenen op stemcomputer voor nakende verkiezingen

Beerse -

Inwoners van Beerse en Vlimmeren kunnen vanaf maandag 13 mei op verschillende tijdstippen en locaties in de gemeente komen oefenen op een stemcomputer voor de verkiezingen.

Voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen van zondag 9 juni moeten de inwoners van Beerse weer gaan stemmen op een stemcomputer. Er zijn vanaf maandag 13 mei enkele oefenmomenten om het stemmen vlotter te laten verlopen.

“Misschien begin je een beetje te stressen bij het idee alleen al en voel je je onzeker over hoe dat stemmen nu weer juist verloopt”, luidt het bij de gemeente Beerse. “Vooraf komen oefenen is daarom een goed idee. Dat kan bovendien helpen om het stemmen op de dag zelf vlotter te laten verlopen en de wachtrijen in het stemlokaal minder lang te maken.”

Er zijn oefenmomenten in de parochiezaal in Vlimmeren op maandag 13 mei van 12.30 uur tot 16 uur, dinsdag 14 mei van 9 uur tot 12 uur en op woensdag 15 mei van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 15 uur. In de cafetaria van het lokaal dienstencentrum in de Boudewijnstraat in Beerse staat een stemcomputer op donderdag 16 mei, vrijdag 17 mei, dinsdag 21 mei en woensdag 22 mei, telkens van 9 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16 uur. In het gemeentehuis in de Heilaarstraat kan je terecht van maandag 27 mei tot en met dinsdag 4 juni tijdens de openingsuren. (bvdl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Beerse