Harvey Weinstein en de vrouw die hem inmiddels verlaten heeft, Georgina Chapman.
Volledig scherm
Harvey Weinstein en de vrouw die hem inmiddels verlaten heeft, Georgina Chapman. © epa

Ook Producers Guild gooit Weinstein buiten

Nadat de Academy of Motion Pictures Hollywood-producer Harvey Weinstein zaterdag per direct uit de organisatie achter de Oscars gezette, heeft ook de raad van bestuur van de Producers Guild of America de gevallen producent geroyeerd als lid. De bestuursleden van de vakorganisatie van Amerikaanse tv- en filmproducenten besloten gisteren unaniem afscheid te nemen van Weinstein.

  1. Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouwheidspremie niet mis
    Spaargids.be

    Meer spaarrente strikken? Met deze tips loop je je getrouw­heids­pre­mie niet mis

    In hun strijd om nieuwe klanten te werven en onder druk van de markt, krikten de banken hun spaarrentes de laatste tijd weer regelmatig op. Resideert je spaargeld al enige tijd op dezelfde rekening, bestaat de kans dat je elders inmiddels een interessanter spaartarief hebt gespot. Is het dan slim om je centen meteen over te hevelen? Of zitten er addertjes onder het gras? Spaargids.be vertelt je wat je niet mag ontgaan.
  2. KIJK. Taylor Swift-gekte in Los Angeles  nadat pop-up bibliotheek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij
    Celebrities

    KIJK. Taylor Swift-gek­te in Los Angeles nadat pop-up biblio­theek verschijnt: honderden fans wachten urenlang in de rij

    In het winkelcentrum ‘The Grove’ in Los Angeles staat plots een pop-up bibliotheek. Die bevat hints over ‘The Tortured Poets Department’, het nieuwe album van popster Taylor Swift (34). Swifties staan urenlang in de rij om de pop-up van dichtbij te kunnen bewonderen. Sommige fans stonden zelfs al vanaf 5 uur ‘s ochtends aan te schuiven, terwijl de pop-up pas om 10 uur zijn deuren opende. De release van Taylors nieuwe album is gepland op 19 april. De zangeres bracht nog geen enkel nummer uit op voorhand, wat de nieuwsgierigheid van de fans alleen maar aanwakkert.