Günther Van Loon.© Nattida-Jayne Kanyachalao

Populair ijssalon Borgo Gelato opnieuw open na herfst- en winterstop: “Blijven trouw aan succesrecept”

Borgerhout
Laurens Van Aert

Borgo Gelato, het populaire ijssalon aan het Krugerplein, is opnieuw geopend na een lange herfst- en winterpauze. Nieuwe uitbater Günther Van Loon houdt vast aan het succesrecept: smeuïg ijs op Italiaanse wijze. “We zetten de zaak verder zoals hij was.”

Nieuwe uitbater Günther Van Loon opende op 1 mei voor het eerst de deuren voor zijn klanten. “Vaste klanten hoeven niet te vrezen: we blijven trouw aan de traditie van Borgo Gelato: smeuïg ijs bereid op de Italiaanse manier van werken. Luchter, met minder vet en suiker, maar heerlijk van smaak.”

Borgo Gelato is geopend op van 13 uur tot 21 uur op woensdag, zaterdag en zondag en van 15 uur tot 21 uur op donderdag en vrijdag.

LEES OOK. Reisjes door ijsjes: vier ijssalons met buitenlandse recepten

LEES OOK. Borgo Gelato zoekt overnemer: “Maar voorlopig blijven we nog gewoon open”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Handelaars en horeca Antwerpen