Meghan Markle en prins Harry op de Invictus Games in Toronto.
Volledig scherm
Meghan Markle en prins Harry op de Invictus Games in Toronto. © AP

"Meghan Markle en prins Harry maken verloving snel bekend"

De geruchten gingen al een tijdje, maar Britse media weten het nu zeker: de verloving tussen prins Harry en Meghan Markle wordt binnenkort aangekondigd. Verschillende media melden dat de BBC is ingelicht over 'een koninklijke aankondiging'. Als gevolg daarvan hebben de wedkantoren alle weddenschappen wat betreft de verloving stilgelegd.

0 reacties

  1. Privéjet van 63 miljoen en luxejacht van 560.000 euro per week: Moulay Hassan is “meest verwende prins” ter wereld
    PREMIUM
    Royalty

    Privéjet van 63 miljoen en luxejacht van 560.000 euro per week: Moulay Hassan is “meest verwende prins” ter wereld

    In Marokko zijn alle ogen gericht op kroonprins Moulay Hassan (20). Maandag opende hij een grote internationale landbouwbeurs, één van zijn eerste belangrijke solo-activiteiten. Koning Mohammed VI (60) rekent op zijn enige zoon om in zijn voetsporen te treden. En net als zijn vader leidt hij nu al een ‘miljardairsleven’, vol met luxewagens en privéjets. “Maar wie ontdekt hoe hij werkelijk leeft, zal niet jaloers op hem zijn.”
  2. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.