Direct naar artikelinhoud
Brand in Brussel

Hevige brand hult Brussel in rook

Brand in Brussel.Beeld Mark Baert

Zowel in een loods in de Aarschotstraat in Schaarbeek, als in een woonwagenkamp in de Dantestraat brak vanavond brand uit. Dat meldt de Brusselse brandweer. De politie is met een groot aantal manschappen ter plaatse.

Hevige brand hult Brussel in rook
Beeld Mark Baert

In Schaarbeek is de politie met een groot aantal manschappen ter plaatse om het vuur te bestrijden. Voorlopig is er nog geen sprake van gewonden. Over de oorzaak van de brand bestaat nog geen duidelijkheid. Volgens de brandweer is de werf waarop de brand woedt zo’n 3.000 vierkante meter groot. Dat zegt Pierre Meys van de Brusselse brandweer tegen VRT NWS. Op Twitter verschijnen verschillende foto's en video's die dikke rookwolken tonen.

Lees verder onder de tweet.

Twitter bericht wordt geladen...

Om half acht brak al brand uit in een woonwagenkamp in Anderlecht. Dat melden de lokale politie Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst) en de Brusselse brandweer. Het kamp in de Dantestraat is ontruimd en de Brusselse brandweer heeft de brand onder controle. Gewonden zijn er niet gevallen maar het vuur vernielde wel drie woonwagens. Over de oorzaak van de brand bestaat nog geen duidelijkheid.

Twitter bericht wordt geladen...