Boechoutse VV - Grasheide

Vierde Provinciale B Antwerpen

Boechoutse VV boekt zege tegen Grasheide na goede eerste helft

Boechoutse VV kwam donderdag in de eerste helft op voorsprong tegen Grasheide. De bezoekers kwamen in de tweede helft niet meer terug. Het duel eindigde op 2-1.

De score werd na 8 minuten geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Achraf Dahman Haimoud. Jonathan Van Den Bossche bracht in de 19de minuut Boechoutse VV op 2-0. In de 22ste minuut verkleinde Twan Van Egdom de marge voor Grasheide. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-1 overwinning voor Grasheide.

DOELPUNTEN: 8' Dahman Haimoud 1-0, 19' Van Den Bossche 2-0, 22' Van Egdom 2-1.

GELE KAARTEN: 23' El Kostit (Boechoutse VV), 38' Van Essen (Boechoutse VV), 86' Tritz (Boechoutse VV), 88' Van Elverdinghe (Grasheide), 93' Van Den Bossche (Boechoutse VV).