Arsenal-fans willen City-spelers slapeloze nacht bezorgen voor cruciaal duel tegen Tottenham, maar... steken vuurwerk af bij verkeerde hotel

Arsenal-fans staken dinsdag om 2u ’s nachts vuurwerk af buiten het teamhotel van Manchester City, voorafgaand aan de wedstrijd van de ‘Citizens’ tegen Tottenham. De fans van ‘The Gunners’ deden dat om de nachtrust van spelers te verstoren, maar alleen maakten ze een enorme vergissing...

Quinten Torfs
Bron: De Telegraaf

De fans van Arsenal maakten een enorme vergissing: ze stonden voor het verkeerde hotel. De ploeg van Pep Guardiola overnachtte elders. Manchester City speelt vanavond de inhaalwedstrijd tegen Tottenham. De ploeg uit Manchester is in een felle strijd verwikkeld met Arsenal om de landstitel in Engeland.

Leden van Ashburton-army probeerden de nachtrust van de City spelers te verpesten met vuurwerk, in een poging om ze wakker te laten schrikken. Maar de winnaars van de ‘Treble’ verbleven niet in Londen voor de uitwedstrijd, maar sliepen nog in Manchester. Wat betekent dat het sluwe plan van de Ultragroep is mislukt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Titelstrijd op laatste speeldag beslist

Manchester City speelt dinsdagavond een inhaalwedstrijd tegen de aartsrivaal van Arsenal, Tottenham. Bij een overwinning op de Spurs, kan de ploeg uit Manchester twee punten over The Gunners heengaan. De titelstrijd in Engeland wordt op de laatste speeldag beslist.

The Citizens nemen het dan in het eigen huis op tegen West Ham. In het Emirates Stadium speelt Arsenal tegen Everton. Bij puntenverlies van City kunnen The Gunners voor het eerst sinds 20 jaar de titel in ontvangst nemen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer