BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Seizoenszege nummer 10 is een feit: oppermachtige Van der Poel wint Wereldbekercross in Tabor

VeldrijdenMathieu Van der Poel heeft de Wereldbekercross in Tabor gewonnen. De Europese kampioen pakte andermaal uit met een straffe solo. Michael Vanthourenhout werd tweede, Lars Van der Haar derde. Voor Van der Poel was het zijn tiende zege van het seizoen.

70 reacties

  • Hugo Pieters

    5 jaar geleden
    Er is/was er maar één die Mathieu van der Poel kan volgen, en dat is Wout Van Aert. Als die dan niet present tekent, dan zijn we weg voor een nieuwe one man show, maar dat is heus niet de schuld van VDP. Wie dat in het verleden kon, wachtte ook niet.
  • serge vansteenkiste

    5 jaar geleden
    Proficiat aan Mathieu, spijtig dat de satelietkijkers niet kunnen kijken.
  • Jan Van den Bergh

    5 jaar geleden
    Jawel¨Pedro , toen was dat ook een probleem . Ten tijde van de gebroeders De Vlaeminck en Liboton stond er bijna geen volk langs het parcours . Ook waren er geen tv-uitzendingen , kortom , er was weinig tot geen interesse voor deze sport . Deze sport is populair geworden toen de BRT op zondagnamiddag zijn tweede zender moest gaan vullen in de winter . Sponsors zijn daar toen dankbaar bovenop gesprongen en de renners hebben daar mooi van geprofiteerd .
  • Pedro Gonzalez

    5 jaar geleden
    Waarom een probleem maken van het feit dat Mathieu Van der Poel bijna alles wint. Zo zijn er nog geweest de De Vlamincks. Liboton en Nijs. Om het alleen nog bij de Vlamingen te houden. Was dat dan geen probleem?
  • gilbert desmet

    5 jaar geleden
    Oppassen dat VDP de cyclocross niet kapot maakt want de meeste kijkers die naar de tv kijken kijken niet meer naar de cyclocross waaronder mijzelf ,jammer voor de cyclocross