Invision
Volledig scherm
© Invision

De wereld op z’n kop: fans boycotten Ariana Grande om haar te steunen

MuziekAriana Grande (25) wordt geboycot door haar eigen fans. Vreemd genoeg doen de Arianators, zoals de fans zichzelf noemen, dat net om de zangeres te steunen. Ze willen er zo namelijk voor zorgen dat de ster de eerste artiest ooit wordt die drie nummer 1-hits scoort. 

0 reacties

  1. RECENSIE. Met geslaagde Sportpaleis-show verankert Camille zich als dé Vlaamse popprinses. “Dino, als je mij hoort: ik hou van jou”
    PREMIUM
    Muziek

    RECENSIE. Met geslaagde Sportpa­leis-show verankert Camille zich als dé Vlaamse popprinses. “Dino, als je mij hoort: ik hou van jou”

    Glitter, vuurwerk en héél veel liefde: het Sportpaleis werd omgetoverd tot een magische muziektempel door Camille (22). Tijdens de opener van haar ‘Magie’-concertreeks toonde de zangeres zich een vakvrouw - geholpen door een resem hits, een show waar productioneel niets op aan te merken viel én schattige liefdesverklaringen aan partner Dino en haar ouders. Antwerpen zag zaterdag - op kindermaat - de Vlaamse evenknie van Dua Lipa aan het werk.
  2. “Ongezien in geschiedenis van Songfestival”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie
    Update

    “Ongezien in geschiede­nis van Songfesti­val”: onderzoek naar incident rond Joost Klein, verdwenen uit generale repetitie

    Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen” om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist. Dit is alles wat we tot nu toe weten.