Oosterwijk - Beekhoek

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Boven maakt twee goals voor Beekhoek in wedstrijd tegen Oosterwijk

Beekhoek won zaterdag de uitwedstrijd tegen Oosterwijk met 1-5.

De score werd na 22 minuten geopend door het bezoekende team na een doelpunt van Floor Van Doninck. Caro Baten bracht in de 38ste minuut Oosterwijk op gelijke hoogte. Direct na de rust bracht Ella Boven Beekhoek opnieuw op voorsprong. Jade Wouters voerde in de 53ste minuut de score verder op voor Beekhoek. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Boven en bouwde de voorsprong uit. Met nog vijf minuten op de klok voerde Poline Vandeweyer de score verder op voor Beekhoek. Door deze zege heeft Beekhoek nu vijf opeenvolgende overwinningen geboekt

DOELPUNTEN: 22' Van Doninck 0-1, 38' Baten 1-1, 48' Boven 1-2, 53' Wouters 1-3, 64' Boven 1-4, 85' Vandeweyer 1-5.

GELE KAARTEN: 13' Voet (Oosterwijk), 60' S'Jegers (Oosterwijk), 60' Van Der Sande (Oosterwijk), 70' Paepen (Beekhoek).