Vierde Provinciale F Antwerpen

Taylor maakt twee goals voor Exc. Vorst in wedstrijd tegen Olen United

Exc. Vorst won zondag de thuiswedstrijd tegen Olen United met 3-2.

Bron: RBFA app

Exc. Vorst begon de wedstrijd goed en nam in de 15de minuut de leiding na een doelpunt van Sander Nysmans. Wannes Bouwen maakte gelijk na bijna een half uur. Owen Taylor bracht Exc. Vorst in de 65ste minuut op voorsprong. Taylor scoorde nog een keer en bouwde de voorsprong uit in de 75ste minuut. Yesin Soontjens verkleinde de achterstand van Olen United in de 78ste minuut. Maar Olen United was niet in staat om meer goals te maken, dat bracht de uiteindelijke score op 3-2.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Exc. Vorst twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Olen United vier overwinningen en één nederlaag heeft. De nederlaag was voor Olen United de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 15' Nysmans 1-0, 28' Bouwen 1-1, 65' Taylor 2-1, 75' Taylor 3-1, 78' Soontjens 3-2.

GELE KAARTEN: 34' Faes (Olen United), 36' Van Eynde (Olen United), 93' Hannes (Olen United).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.