Twitter @hannah_maex
Volledig scherm
© Twitter @hannah_maex

Muziekfans houden rolstoel omhoog, zodat man mee kan kijken naar ‘Wonderwall’

ShowbizzPrachtige beelden, van tijdens een concert van Liam Gallagher, afgelopen zaterdag in Manchester. Een man in een rolstoel was bij zijn vrienden gebleven in plaats naar het podium voor rolstoelgebruikers te gaan. Daardoor kon hij achter niets zien. Tot tijdens 'Wonderwall' plots dit gebeurde.

6 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Je zal maar achter hem staan,...O.k., maar het was maar voor één liedje 'Wonderwall’. Moet kunnen.
  • Stefan Vandendyck

    6 jaar geleden
    Respect !
  • jan verbrugge

    6 jaar geleden
    Dan schuif je wat op of help je mee, moeilijk doen is toch makkelijk e jurgen
  • Rudi De Groof

    6 jaar geleden
    Je zal maar net achter die groep staan, en geen bal zien met je dure kaartjes. Ik zou er niet mee opgezet zijn. Er is een gehandicapten plaats voorzien voor hem, dat hij die is gebruikt.
  • Heimo Davidts

    6 jaar geleden
    Schoon geste van mensen.
  1. KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”
    Play
    TV

    KIJK. Nora Gharib en Lynn Van den Broeck wisten duidelijk niet welke kwelling hen te wachten stond in ‘Special Forces”

    Het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ kende al meteen een heftige start, maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Nora Gharib en Lynn Van den Broeck delen op hun sociale media beelden van net voor de start van het programma. De twee actrices lijken zich voor de eerste opdracht nog van geen kwaad bewust, terwijl ze arriveren op teenslippers. “Als we nu zouden moeten beginnen, ben ik gejost”, zegt Nora. Al weet de kijker én Nora ondertussen beter: zij stapte al in aflevering 1 uit het loodzware programma nadat ze de dood in de ogen keek.
  2. “Ik ben vereerd”: ondanks gezondheidsproblemen schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’
    Celebrities

    “Ik ben vereerd”: ondanks gezond­heids­pro­ble­men schittert Céline Dion als 56-jarige op cover ‘Vogue’

    Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame stiff-personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er nog niet meteen in, maar de Canadese zangeres laat opnieuw van zich horen als... fotomodel. In het mei-nummer van de Franse ‘Vogue’ schittert ze op de cover en praat ze openhartig over haar leven en ziekte. “Vandaag ben ik een vrouw die een positief gevoel heeft over de toekomst.”