Titelverdediger BC Oostende heeft nieuwe hoofdsponsor voor play-offs

© Rudy Declerck

Na Bticino voor de Europese campagne en Winsol voor de beker van België heeft BC Oostende opnieuw een hoofdsponsor voor een seizoensdeel. Beobank wordt de nieuwe shirtsponsor van BC Oostende tijdens de play-offs van de EuroMillions League basketbal.

rpo

Eind vorig seizoen eindigde het contract van Telenet als hoofdsponsor met BC Oostende. De kampioen van de zes jongste seizoenen vatte de competitie aan zonder nieuwe naamsponsor. Aan zee leverde de inventiviteit drie hoofdsponsors voor evenveel afzonderlijke delen van het seizoen op.

BC Oostende en Beobank werkten al eind vorig seizoen succesvol samen. “Met de komst van méér dan duizend Beobank-klanten tijdens de eerste kwartfinale van de play-offs slaagde Beobank erin alle aanwezigen een totaalbeleving aan te bieden. De ervaring van toen en de hoge tevredenheid als resultaat waren dan ook doorslaggevend om het klantenevent van vorig jaar te herhalen. Opnieuw kiest Beobank dit jaar voor de eerste thuiswedstrijd van de play-offs (kwartfinale op zaterdag 26 mei) om er op die Beobank Basket Night een groots basketfeest van te maken”, zegt Vanessa Flamez, commercieel directeur bij BC Oostende. “Dit seizoen gaat Beobank zelfs een stap verder. Met zijn shirtsponsoring tijdens de play-offs treedt Beobank buiten de grenzen van het lokale. Zo mikt Beobank nationaal op continuïteit in een partnership met een topploeg als Basketclub Oostende. Het uitgangspunt blijft betrokkenheid en dynamiek laten voelen bij al haar klanten.”

“BC Oostende is een club met sterke waarden, ambities en een indrukwekkend palmares. Teamspirit, hard trainen om de perfectie en hun doel na te streven en motivatie zijn waarden waarin wij ons als bank volledig terugvinden”, drukt Cyril Guilloret, marketing directeur bij Beobank, zijn tevredenheid over deze overeenkomst uit.

Beobank heeft in Oostende agentschappen in de Alfons Pieterslaan en de Henri Serruyslaan. “De nabijheid met onze lokale gemeenschap vinden we heel belangrijk en we zijn dan ook opgetogen dat we onze lokale sportclub kunnen ondersteunen”, vertellen Inge Monteyne en Timothy Compernolle, de twee kantoordirecteuren in Oostende.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen